Årets kulinariske opplevelse

Når PLOG-konferansen arrangeres for aller første gang spares det ikke på noe, og med knappe én uke igjen til konferansen, krymper antall ledige plasser for hver dag som går.

Ønsker man få med seg konferansens høydepunkt, næringslivsgallaen, må man få opp farten - siste frist for påmelding til denne er nemlig satt til mandag 25 mars. På gallamiddagen vil du få årets kulinariske opplevelse, komponert av kokker med høy kompetanse og kjærlighet til den nord-norske matkulturen. I tillegg blir det underholdning i verdensklasse og utdeling av tidenes første PLOGpris.

PLOG-konferansen har som mål å samle offensive nord-norske næringslivsledere som er villig til å samarbeide på tvers av marked, bransje, kommune- og fylkesgrenser. Er du en av disse, vil du få oppleve nasjonalt anerkjente foredragsholdere som blant annet Christian Borch, tidligere journalist i NRK, Susanne Kuluza, vesteråling og E24-redaktør Gard Borch Michalsen, Martine Fraas fra Facebook Irland og bedriftspsykolog Tor Åge Eikerapen.

Les mer om næringslivsgallaen her

Er du tilreisende, kan PLOG bistå med booking av overnatting på Sortland Hotell. Ta kontakt her

Se hele programmet for PLOG


Festivalkontoret