Christian Borch

christian-thumb.png

Christian Borch er journalist, forfatter og foredragsholder. Borch er utdannet fra London School of Economics og Forsvarets Høgskole. I studietiden arbeidet han i The Times, og har ellers vært nyhetsredaktør i Morgenbladet.

Næringslivdilemas!

På Plogkonferansen kommer Christian til å være programleder for det vi har valgt å kalle for “næringslivsdilemmas”. Hva er det? Hørt om lørdagsrådet på NRK P3? Christian vil - sammen med et panel - løse dagligdagse næringslivsdilemma vi alle har opplevd på en munter måte.

Hva gjør du når en ukvalifisert venn søker jobb i bedriften du jobber?

Hva gjør du når sjefen alltid banner i møter med kunder?

Hva gjør du når noen aldri bidrar med å holde det rent i kantina?

Har du et dilemma? Ikke nøl med å sende det inn til oss!

Borch har mottatt en rekke priser for sin journalistiske virksomhet, bl.a. Gullruten som Norges beste nyhetsanker.

Michel Diniz de Carvalho