Disse kommer på PLOG 2019

 
Borch.png

Christian Borch

Christian Borch er journalist, forfatter og foredragsholder. Han er en velkjent utenriksmedarbeider og nyhetsanker fra NRK. Borch har mottatt en rekke priser for sin journalistiske virksomhet, bl.a. Gullruten som Norges beste nyhetsanker.

HalvardHolmen.png

Hallvard Holmen

Hallvard Holmen er for mange best kjent for sin rolle som Roy i TV-serien "Himmelblå" fra 2008. Han har også spilt i kjente filmer og i flere stykker ved Det Norske Teateret. Hallvard er en dreven konferansier og underholder.

SusanneKaluza.png

Susanne Kaluza

Susanne Kaluza er utdannet journalist, har vært rådgiver i Trigger og redaktør i Egmont Publishing. Hun harogså drevet en blogg og skrevet flere bøker. Hun er fast spaltist i Morgenbladet. FunFact: Kaluza har en av de norske stemmene i Disneyfilmen Frost.


TorAageEikerapen.png

Tor Åge Eikerapen

Tor Åge er psykolog og spesialist i organisasjonspsykologi. Han har spesialkompetanse på arbeidsmiljø og konflikter, og er en av landets mest brukte foredragsholdere innenfor organisasjon, ledelse og psykologi.

MartineFraas2.png

Martine Fraas

Martine Fraas tidligere jobbet som digital planner i OMD. Hun jobber nå hos Facebook i Dublin som Partner Manager, der hun bistår norske byråer i å bruke annonseringsplattformen optimalt og strategisk.


ThereseEliassen.png

Therese Korsvik Eliassen

Therese er prosjektleder for tilflyttingprosjektet Bodø i Vinden. Hun har ansvaret for utforming og gjennomføring av kampanjene som skal få “søringer” til å heve blikket og se mot nord - nærmere bestemt Bodø.

GardMichalsen2.png

Gard L. B. Michalsen 

Gard Michalsen har 15 års erfaring som frilanser, journalist, redaktør, gründer og daglig leder i norske aviser, fagpresse og nå leder han landets største økonominettsted. Han har også etablert to mediebedrifter – SortlandsAvisa og Medier24.

Plog - presentasjon.jpg